iDeal

Veelgestelde vragen over arbeidscontracten

Vragen van ondernemers over het opstellen van een arbeidscontract

Hieronder staan de meest voorkomende vragen. Wanneer u vraag hier niet bij staat,
kunt u contact opnemen met ons via de contactpagina.

Een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd?

Er zijn verschillende contracten die u kunt aangaan met uw werknemer. Wilt u een werknemer tijdelijk in dienst hebben, dan kiest u voor een arbeidscontract bepaalde tijd. Wanneer u een werknemer in vaste dienst wilt nemen, kiest u voor een arbeidscontract onbepaalde tijd.

Wat is een oproepcontract?

Dit is een overeenkomst waarbij afgesproken wordt dat de werknemer (oproepkracht) wordt opgeroepen wanneer er werk is. In de meeste gevallen wordt in het oproepovereenkomst niet afgesproken hoeveel uren per week/maand zal worden opgeroepen.

Hoe kan ik bestellen?

U kunt een arbeidscontract bestellen op opstellen door het bestelproces te starten. U beantwoord de online vragenlijst en het arbeidscontract wordt opgesteld. U kunt u bestelling veilig betalen met iDeal en het arbeidscontract wordt per e-mail naar u toegestuurd.

Komt mijn arbeidscontract over met de CAO voor mijn branche?

De inhoud van uw arbeidsovereenkomst moet overeenkomen met de CAO. U kunt uw arbeidsovereenkomst laten toetsen door onze juriste. De prijs van een (optionele) CAO-controle op uw arbeidsovereenkomst bedraagt € 19,- .

Een specifiek vraag komt niet voor in de vragenlijst, wat nu?

U wilt een beding in de arbeidsovereenkomst opnemen die niet in de vragenlijst voorkomt, u kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wij zullen het beding kostenloos toevoegen aan uw arbeidscontract.

Ik heb een fout gemaakt, kan ik het contract gewoon aanpassen?

Het aanpassen van een arbeidsovereenkomst is heel eenvoudig. U ontvangt de arbeidsovereenkomst in Word-formaat, in dit document kan u eenvoudig wijzigingen aanbrengen. Twijfelt u daarna over de overeenkomst, neem dan contact met ons op voor advies.

Ik kan niet betalen met Ideal, wat nu?

De snelste wijze om te bestellen is via iDeal. Indien u op een andere wijze wenst te betalen, kan dat via een voucher. Een voucher kunt u aanschaffen op onze website. De bestelling loopt hierdoor vertraging op.

Ik kan de vragenlijst niet in één keer beantwoorden!

Geen probleem. U kunt op elk gewenst moment de vragenlijst aanvullen en/of wijzigen. Vul onderaan het bestelproces uw e-mail adres in. Dan kan u op een ander moment de vragenlijst aanvullen. Hierover ontvangt u automatisch een e-mail.

Wat is de levertijd?

Zodra de vragen beantwoord zijn en het bestelproces afgerond is, ontvangt u het document (.docx) binnen een kwartier per e-mail. Indien er een CAO controle van toepassing is, wordt er zo spoedig mogelijk een jurist ingeschakeld.

Ik snap de vraag niet!

Bij bijna alle vragen staan korte tips. Komt u er niet uit? Neem dan contact op via het contactformulier. Kopieer de vraag en vertel over uw situatie met betrekking tot het onderwerp. Wij helpen u graag met het beantwoorden.

Ik heb een vraag over mijn bestelling?

Natuurlijk kan dit voorkomen. Vult u alstublieft het contactformulier in, en vergeet vooral niet het bestelnummer te vermelden. Wij hebben dan direct uw bestelling bij de hand. We beantwoorden uw vragen graag.

Hoe kan mijn organisatie op de "klantenpagina" komen?

Een aantal van onze klanten heeft graag een vermelding op de "Klanten" pagina in het hoofdmenu. Heeft u een arbeidscontract bij ons aangeschaft, dan kunt u een klant reactie geven. Uw organisatie krijgt dan een vermelding op onze website.

Ik kan geen .docx bestand openen, wat nu?

Geen probleem, mocht u het door ons toegestuurde document niet kunnen openen, neem dan contact met ons op. Wij zullen het document opnieuw toesturen in het gewenste bestandsformaat.

Help, mijn vraag staat hier niet tussen!

Vul het contactformulier in. Wij beantwoorden uw vraag!

Ja, ik wil een arbeidscontract dat direct klaar is voor gebruik

iDealOp deze website kunt u veilig met iDeal betalen.