iDeal

Levering & garantie

Heeft u een vraag die niet op deze pagina beantwoord wordt? Bekijk de veelgestelde vragen of bel/e-mail met onze klantenservice,
zij helpen u graag verder.

Bel met 036 -310 9006 of mail naar [email protected].

Bestellen en levering

Een bestelling doen

Hoe kan ik een arbeidscontract bestellen bij arbeids-contract.nl? U kunt bij ‘prijzen en opstellen’ uw arbeidscontract opstellen.

Het bestelproces van uw arbeidscontract:

 1. Beantwoord de online vragenlijst in 15 minuten: het juridische systeem heeft informatie van u nodig om een persoonlijk arbeidscontract op te stellen. Het beantwoorden van de vragen vergt ongeveer een kwartier tijd. Wanneer u niet zeker bent over een gegeven antwoord, kunt je dat achteraf nog wijzigen.
 2. U kunt veilig betalen met iDeal of met een voucher: u kunt met iDeal uw arbeidscontract betalen. iDeal biedt de mogelijkheid om bestellingen veilig en direct af te ronden met uw eigen bank.
  Een optionele mogelijkheid is het betalen met een voucher. Het is belangrijk dat u de code exact overneemt.
 3. Uw maatwerk contract wordt opgesteld: het persoonlijke arbeidscontract wordt opgesteld aan de hand van uw antwoorden en het juridische systeem.
 4. Het arbeidscontract wordt verzonden: het contract wordt binnen 15 minuten na betaling in Word-formaat naar uw e-mailadres verzonden.
 5. U ontvangt de factuur

Levering van het arbeidscontract

U ontvangt het arbeidscontract in een Microsoft Word bestand per e-mail. Kleine aanpassingen zijn hierdoor mogelijk. Tijdens het bestellen wordt er gevraagd om uw e-mailadres. Naar desbetreffende e-mailadres wordt het contract verzonden.

Levertijden

Het arbeidscontract wordt binnen 15 minuten opgestuurd nadat de bestelling is betaald. Ook in het weekend wordt het contract opgesteld en verzonden.

Indien er een CAO controle van toepassing is, wordt er zo spoedig mogelijk een jurist ingeschakeld en wordt het contract binnen drie werkdagen verzonden.

Betalen

Betaalmethoden

Met welke methoden kan ik betalen bij arbeids-contract.nl?

U kunt op de volgende manieren betalen:

 • iDeal: u kunt u bestelling veilig afronden met iDeal. Deze betaalmethode is veilig en vertrouwd met uw eigen bank.
 • Voucher: de voucher is een alternatief betaalmiddel. Tijdens het inwisselen van de voucher is het belangrijk dat u de code exact overneemt.

Vouchers

Wat is een voucher?

Een voucher is een tegoedbon met een specifieke code die alleen via onze website is in te leveren. Met de voucher kunt u de bestelling afrekenen.

Bestel direct uw voucher

Hoe verzilver ik mijn voucher?

Wanneer u uw voucher wilt verzilveren, volgt u deze stappen:

 • Invullen en afronden van online vragenlijst
 • Vul uw vouchercode in de juiste velden in.
 • Klik op ‘bestelling afronden’

Uw factuur

Zodra uw bestelling betaald is ontvangt u direct een factuur per e-mail van uw arbeidscontract.

Garantie

Wijzigingen in het contract

Het arbeidscontract dat voor u wordt opgesteld is altijd op maat. Wanneer u onzeker over een vraag bent, helpen onze juristen u graag. Het contract wordt voor u aangepast en opgestuurd.

CAO Controle

Komt mijn arbeidscontract overeen met de CAO? Een CAO controle kan op aanvraag worden uitgevoerd door onze juriste. U kunt dit aangeven bij het bestelproces. De CAO controle gebeurd tijdens openingstijden en bedraagt €19,-.

Onze garantie

Wanneer blijkt dat er bepalingen missen in het contract of het contract aanpassingen behoeft, kunt u ons hiervan binnen 14 werkdagen op de hoogte stellen en onze juristen zullen kosteloos het contract voor u aanpassen.

Onze algemene voorwaarden

De veiligheid van uw gegevens

Arbeids-Contract.nl hecht veel waarde aan de veiligheid van uw persoonlijke gegevens. De gegevens die u aan ons doorgeeft, worden daarom zorgvuldig behandeld en niet aan derden verstrekt.

Contact

Arbeids-contract.nl
Transistorstraat 71K
1322 CK Almere
Nederland

t: 036 -310 9006
f: [email protected]

Ja, ik wil een arbeidscontract dat direct klaar is voor gebruik

iDealOp deze website kunt u veilig met iDeal betalen.