iDeal

Voetballer Labyad vergeten arbeidscontract op te zeggen

Dit bericht is geplaatst op: 24/05/2012

VoetbalcontractZakaria Labyad ligt, ondanks de opzegging van zijn contract met PSV, nog een jaar vast bij de voetbalclub. De voetballer is vergeten zijn contract tijdig op te zeggen, wat betekent dat hij automatisch nog een seizoen vastligt.

Als een werknemer twee keer of vaker een contract heeft getekend,  moet de werknemer deze arbeidsovereenkomst vóór een bepaalde datum opzeggen. Dit geldt ook voor voetballer Labyad, die voor 15 mei zijn contract had moeten opzeggen. Volgens Marcel Brands heeft Labyad nog niets gestuurd, dus ligt hij hoe dan ook nog een jaar vast bij PSV.

Op het moment dat Labyad zijn arbeidscontract met PSV tekende was hij nog minderjarig en had hij zo’n overeenkomst niet mogen sluiten. Vasthoudend aan dat argument heeft Labyad al een vijfjarig contract bij het Portugese Sporting getekend. PSV is het echter niet eens met dit argument, aangezien Labyad tussentijds wel een salarisverhoging heeft geaccepteerd.

Marcel Brands beweerde in het AD dat het de vader van Labyad om het geld zou gaan. Labyad reageerde hier geërgerd op: ‘Iemand die zulke dingen zegt, neem ik niet meer serieus. En dat noemt zich technisch manager. Voor mij is hij niet meer dan een conciërge.’

Tot een rechtszaak hoeft het niet te komen. PSV is bereid te onderhandelen met Sporting. De keuze, een rechtszaak of onderhandelen, is bij Sporting neergelegd. 

Bron: Volkskrant

Bestel uw arbeidsovereenkomst

  • Binnen 15 minuten geleverd
  • Veilig betalen met iDeal
Start bestelproces

Ja, ik wil een arbeidscontract dat direct klaar is voor gebruik

iDealOp deze website kunt u veilig met iDeal betalen.