iDeal

Vakantiebaantjes: Lekker geregeld

Dit bericht is geplaatst op: 31/05/2012

VakantiebaantjeHet is weer bijna vakantie en dat betekent dat jongeren volop op zoek gaan naar een vakantiebaantje. Het Ministerie van Social Zaken en Werkgelegenheid is daarom deze week gestart met een Facebook-actie: Lekker geregeld.

Jaarlijks voert het ministerie campagne om jongeren te informeren over de regels die voor hen gelden. Zo krijgen ze informatie over het minimumloon, de arbeidstijden en welk werk ze wel en niet mogen doen.

Ruim een kwart van de jongeren werkt al op zijn 13de. Hierdoor doen ze werkervaring op en verdienen ze een zakcentje bij. Ook bevinden tegenwoordig  ruim 2 miljoen Nederlandse jongeren zich op Facebook, dus besloot het ministerie dit jaar daar campagne te voeren.

Op de pagina 'Lekker geregeld' staan vragen die jongeren kunnen invullen en zo kunnen zij hun kennis testen. Hierna ontvangen zij een ansichtkaart waarop de profielfoto van de jongere te zien is in een bepaalde setting: de gegeven antwoorden op de vragen bepalen in welke van de vier settings de jongere terechtkomt op de ansichtkaart. Door deze kaart te delen maakt de jongere kans op de weekprijs.

Bron: penoactueel.nl

Bestel uw arbeidsovereenkomst

  • Binnen 15 minuten geleverd
  • Veilig betalen met iDeal
Start bestelproces

Ja, ik wil een arbeidscontract dat direct klaar is voor gebruik

iDealOp deze website kunt u veilig met iDeal betalen.